2013-07-19 00:46:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Változtasson kicsit modorán

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jól teszi, ha a magánéletét megtartja szigorúan magának. Nem biztos, hogy jó, ha bizalmas és személyes dolgait a nyilvánosság elé tárja. Ön sérülékenyebb, mint azt akár maga is gondolná. És egyesek sértőbbek, mint képzelné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre kihasznál egy adódó lehetőséget, ami ellett mindeddig elment. Talán, mert nem érezte magát eléggé motiváltnak, vagy mert lelki skrupulusai voltak miatta. De tudja a mondást: „Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el!”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre alkalma adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság. Ismét kiderülhet: a haraghoz általában a meg nem értés vezet el. Ha szívüket kitárják, akkor minden másként látszik.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó lenne, ha tudna kicsit változtatni a modorán. Ön általában kétféle végletbe esik: vagy nagyon kedves, vagy arcára ül a távolságtartás. Az előbbi csak akkor baj, ha behízelgéssé válik, az utóbbi mindig. Törekedjen az arany középútra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha a társa, szerelme másként vélekedik is valamiről, azért még nem kellene morcosnak lennie. Próbálja meg meglátni inkább az ő vélekedésében is az igazságot. Ha az ő szemével is néz, többet láthat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma olyan feladat, kihívás elé állíthatják a munkahelyén, amitől megrettenhet, amihez kicsinek érezheti magát. Árulja el kétségeit a főnökének, és kérjen segítséget, de ne utasítsa el. Ebben van az ön fejlődésének kulcsa.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Magánélete egén végre kitisztult az ég: újra boldognak és felhőtlennek érezheti magát. Jól teszi, ha a boldogságát még fokozandó, kényezteti, csinosítja magát. Látogassa meg a kozmetikusát, vagy vegyen magának egy szép ruhát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ingatlanügyeket illetően járhat sikerrel a mai napon. Lehet, hogy ez csupán annyit jelent, hogy vesz egy szép új lámpát, de sor kerülhet egészen komoly tranzakciókra, akár szerződéskötésre, költözésre is. A lényeg: a szerencse az otthonában éri.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyén átvonuló Hold izgatottá és nyugtalanná teszi. Lehet, hogy valami sportmérkőzés, vagy szerelmes randevú is okozója ennek a nyugtalanságnak. A nagyvonalúsága ma nem ismer határokat. Ha társaságba megy, mindenki a vendége.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eljött az ön ideje: vagy azért, mert végre készülődhet a szabadságára, vagy azért, mert már ott is van. Ön nem szereti a véletlenre bízni a dolgokat, szeret mindent megszervezni. De most adjon egy kis teret a spontaneitásnak is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önre nem jellemző, hogy a munkahelyén véget nem érő vitákba keveredjen. Általában sokkal nyitottabb, és barátságosabb annál, semhogy ilyen konfliktusokba keveredjen. Ma azonban valaki próbára teheti a türelmét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valakivel összehozhatja a sorsa, aki miatt még az is megfordulhat a fejében, hogy talán rosszul választotta meg a társát. Vigyázzon, mert a látszat néha csal. Úgy is mondhatnám, a látszat mindig csal. Lásson mögéje!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: